Mat for sjel og mage

Når fru Krane åpner det nyoppussede konditoriet sitt får du servert historien om sydamen Katinka, Stivhatten og de andre menneskene i Cora Sandels fascinerende skildring av Tromsø mot slutten av 1930-tallet. Som smakfullt tilbehør byr vertinna også på tapas og gulrotkake, og passende drikke.

Scene Øst er for tiden omgjort til et konditori. Her byr vi på Cora Sandels kjente og kjære historie om Kranes konditori og skikkelsene som befolker spisestedet.

 

Samtidig som publikum blir kjent med Katinka Stordahl, Stivhatten og de øvrige i Cora Sandels hjertevarme bilde av Tromsø tett oppunder utbruddet av Andre verdenskrig, byr konditorivertinne fru Krane publikum på flere fristelser.

 

Som gjest er du hjertelig velkommen til å nyte et enkelt måltid mens du følger dramaet. Meny, samt informasjon om forhåndsbestilling av mat, finner du her.

 

Velkommen til Kranes konditori.

Publiseringsdato
18.03.2013