Hør'a, dagbok!

Av: 
Amina Sewali
Spilleperiode
2. mai to 4. mai
Neste forestilling
tir 02.05.2023 18:00

En hiphop-musikal for hele familien!

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne! 

Hør'a dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.

«Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk», skrev VG om boken og ga terningkast seks.

Hør'a dagbok blir en musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Håper vi sees!

Passer for alle over 6 år.
Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Med Vegard Bjørsmo, Samantha Gurah, Hans Magnus Hildershavn Rye, Kim Fairchild, Marianne Hetland og Emil Rodrigo Jørgensen.

Idé, konsept og komponist Amina Sewali. Regissør Anders T. Andersen. Scenograf og kostymedesigner Dagny Drage Kleiva. Lysdesigner Agnethe Tellefsen. Lysdesignerprotesje Shiva Sherveh. Lyddesigner Knut Sævik. Koreograf Amie Mbye. Videodesigner Simon M Valentine. Dramaturg Rania Broud. Produsent Silje Vigerust Vinjar.

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater og Oslo Nye Teater, på turné med Riksteatret og Hålogaland Teater.