En ganske almindelig flue

ER DU KLAR FOR HAMSUN? du har kanskje lest alle bøkene allerede ? eller blitt tvunget til å lese én på skolen ? kanskje du tror du ikke har sansen ? eller bare vil ha mer ? tror du noen kan fortelle deg noe om kjærlighet ? DA ER DU KLAR FOR HAMSUN
Regi: Nora Evensen
Lys: Jon Paulsen
Lyd: Dagfinn Karlsen
Regiassistent: Solveig Hirsch
Tekst og fremførelse: Ketil Høegh

Hålogaland Teater presenterer "En ganske almindelig flue" - en forestilling om kjærlighetens bittersøte vesen basert på tekster av Knut Hamsun.

Ketil Høegh fremfører et utsøkt knippe tekster fra Hamsuns litterære univers, som alle har den ene fellesnevner at de omhandler disse bisarre sjelsforeteelser som kjærligheten setter i sving hos oss mennesker. Vi stifter bekjentskap med et broket persongalleri, fra ordsjongløren August til den tause Isak Sellanraa, i en fresk sammensetning som både Hamsun- kjennere og nye lesere vil ha glede av.

Forestillingen hadde premiere under årets Festspill i Harstad
Dette mente anmelderne:

Tekstene er Knut Hamsuns. Bruken av humor er Kjetil Høeghs. Summen er en forestilling som står til gull.
Tromsø, Terningkast 6.

For den som får gleden av å overvære denne rene teaterkunst, vil nok fordommene om en misforstått kunstner snu seg til ren fascinasjon.
Harstad tidende, Terningkast 6.

Forestillingen rommer mange ulike formspråk, men sitter som et skudd i tittelsekvensen. Det utspilles en lun og mangefasettert liten forestilling om Hamsuns syn på kunsten.
Nordlys