Slipper høsten med knalltilbud!

Høstens forestillinger er i salg. Er du tidlig ute, kan du sikre deg billetter til tilbudspris.

Høstbilde

Etter lang ventetid er det endelig klart for å legge flere av høstens forestillinger i salg. Teatret feirer med et lanseringstilbud på 130 kroner per billett (pluss billettavgift) på alle nye forestillinger. Tilbudet gjelder til og med fredag 11. juni kl 12.

- Sist vi slapp billetter til en sesong, hadde vi ikke mulighet til å gi tilbud. Denne gangen fyrer vi av en liten lanserings-salutt og inviterer folk inn til spesialpris. Vi har produsert noen nydelige forestillinger under pandemien og gleder oss stort til å endelig vise dem for publikum, smiler kommunikasjonssjef Anika Mackenroth.

Frem til fredag 11. juni kl 12.00 vil du få opp lanseringsprisen som billettkategori når du kjøper billett til forestillingene som inngår i tilbudet. Etter dette forsvinner lanseringstilbudet og kun de ordinære billettkategoriene vil være tilgjengelig.

- Jeg vet at mange går og venter på «Snøfall», årets juleforestilling for hele familien. Vi må dessverre vente med å slippe billettene til akkurat denne forestillinga til vi kommer til høsten. Mitt tips er å melde seg på nyhetsbrevet vårt, så er man blant de første som får beskjed når det er klart, sier kommunikasjonssjefen.

Meld deg på nyhetsbrev

Mye teater å velge i

Det blir en rik og variert teaterhøst med stor bredde i programmet.

- Programmet spenner bredt fra dokumentarisk teater om Utvik Senior-forliset utenfor Senja i 1978 til et hysterisk juleshow, «Messias» med Kristian Figenschow og Alexander Rindestu. Vi viser «Ødeland», som er et nyskrevet stykke om nedbrenningen av Nord-Troms og Finnmark under 2. verdenskrig, og et One woman-show med Iren Reppen, forteller Mackenroth.

De som så «Faren» kan glede seg til et gjensyn med André og familien hans i stykket «Når det storme som verst». Kristian Figenschow spiller den samme rollen, men i et annet stykke av samme forfatter.

- Så kan man jo sammenligne han med Anthony Hopkins hvis man vil, humrer Mackenroth og hentyder til den ferske filmatiseringen av «Faren» som Anthony Hopkins nylig fikk en Oscar for.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kommunikasjonssjef Anika Mackenroth
Kommunikasjonssjef Anika Mackenroth. Foto: Lasse Jangås

Få billetter – fortsatt avstand

Siden det fortsatt er usikkerhet knyttet til smitteutvikling og restriksjoner, legger teatret ut forestillingene med dagens koronarestriksjoner. Det betyr begrenset kapasitet i salene og god avstand mellom kohortene.

- Vi tar ingen sjanser og åpner opp forsiktig og i takt med myndighetenes anbefalinger. Det betyr at vi har få billetter tilgjengelig nå, og vi avventer før vi slipper flere. Det skal være trygt å komme til oss, sier Mackenroth.

Se hele programmet på halogalandteater.no