Rekordstort billettsalg

Teaterbilletter er årets julegave

En knapp uke etter at programmet for 2017 ble presentert, har Hålogaland Teater solgt billetter i rekordtempo.

Det er nok mange teaterbilletter som havner under juletreet i år. Under en uke etter at hele programmet for 2017 ble lagt ut i salg, har Hålogaland Teater solgt billetter i et forrykende tempo. Publikum har tydeligvis blitt fenget av programmet som nylig påtroppet teatersjef Inger Buresund presenterte forrige mandag.

I løpet av den første uken har teatret solgt hele 4400 billetter til sine forestillinger i 2017. Det overgår alle forventninger.

- Det er veldig gledelig at publikum har reagert så positivt på neste års repertoar. Og jeg er veldig tilfreds med at mange har skjønt at teaterbilletter er veldig gode julepresanger, sier en fornøyd markeds- og informasjonssjef Heidi Beate Lekang.

Det er de to store hovedproduksjonene «Hans og Grete» og «The Sound of Music» som det foreløpig har vært størst etterspørsel på. Men samtlige av forestillingene kommende år har fristet et nysgjerrig publikum.

- Dette er ekstra hyggelig samtidig som vi opplever rekordinteresse for forestillingen «Et juleeventyr», som har vært utsolgt siden premieren i begynnelsen av november, sier Lekang.

Hun legger til at det fortsatt er godt med billetter igjen til samtlige av neste års forestillinger og oppfordrer folk til å gi en opplevelse i julepresang til venner og familie.

Stikkord
Publiseringsdato
05.12.2016