Ekstraforestillinger på «Zapffe»

Allerede over en uke før Tromsø-premieren på forestillingen «Zapffe» er den utsolgt. Dermed setter Hålogaland Teater opp fire ekstraforestillinger.

Kristian Fr. Figenschow jr spiller i den sorgmuntre monologen om filosofen, forfatteren, naturverneren og tindebestigeren Peter Wessel Zapffe. På hele turneen i Nordland, Troms og Finnmark har publikum gått mann av huse for å se Figenschow gestalte den lystige pessimisten Zapffe. Det har stort sett vært utsolgte på hele ferden.

 

Ryktet har nok gått forut for turneen, for når forestillingen nå skal spilles i Tromsø fra 28. september til 22. oktober, har alle billettene blitt utsolgt – over en uke før Tromsø-premieren. Det betyr at Hålogaland Teater har gleden av å legge ut fire ekstraforestillinger henholdsvis torsdag 6. oktober kl. 18.00, fredag 7. oktober kl. 18.00, torsdag 20. oktober kl. 18.00 og fredag 21. oktober kl. 18.00. Disse billettene er nå lagt ut i salg.

 

Monologen «Zapffe» hadde premiere under Festspillene i Nord-Norge i juni og ble en umiddelbar suksess. Anmelderne var begeistret og trillet seks på terningen. Det er regissøren og dramatikeren bak suksessforestillinger som «Oluf» og «Den fordømte nordlendingen» – Lennart Lindström – som har skrevet og instruert monologen om Zapffe. 

Publiseringsdato
21.09.2016