Det går mot en variert høst

Nå er Hålogaland Teaters høstprogram klart. Her får du Ibsen på en helt nye måte, teatergrøss og komisk musikal.

I høst satser vi stort på Henrik Ibsen og møter både Lille Eyolf og Fruen fra havet. Når vi nå fletter dem sammen ser vi alt i et nytt lys – og stykkene belyser hverandre. 2xIbsen er Ibsen slik du aldri har sett ham før. Det etterfølges av den psykologiske thrilleren Dager under av Arne Lygre hvor karakterene stenges inne og må kjempe for å overleve. 

 

Vel så spennende blir det også når Døden og piken skal på turné i Troms og Finnmark med forestillinger også i Tromsø. Også forestillingen Konflikten skal spilles i Tromsø og på turné. Her får vi et sjeldent innblikk i konflikten i Midtøsten. 

 

 

På en usentimental, nøktern og mesterlig måte forteller forfatteren Joan Didion om noe vi alle kommer til å oppleve i livet – det å miste noen som står oss nær i monologen Et år med magiske tanka med Guri Johnson i rollen.

 

Det blir også gledelig gjensyn med Virginia og julenissen samt at den komiske musikalen I blanke messingen nok vil bidra til at folk ler seg skakke i førjulstiden.

 

Som livet selv, byr høstens program på Hålogaland Teater på lengsel, kjærlighet, begjær, grøss og gru, sorg og mye glede. Vi ønsker velkommen til en spennende og variert teaterhøst!  

 

Hva sier pressen:

 

Les hva NRK skriver om lanseringen her 

 

Les hva Nordlys skriver om lanseringen her 

 

Les hva iTromsø skriver om lanseringen her

 

 

 

 

Publiseringsdato
05.06.2015