Hålogaland Teater byr på inspirerende arbeidsforhold både for det administrative, kunstneriske og tekniske personalet. Teatret sysselsetter ca. 70 årsverk fordelt på faste stillinger og stillinger knyttet til de ulike teaterproduksjonene. HålogalandTeater har eget bygg i Tromsø sentrum og er også turnéteater for Troms og Finnmark.

---

Interested in living and working in the Arctic? In Tromsø you can experience two months of midnight sun in the summer and two months of polar nights in the winter. Apart from being one of the best places in the world to see the northern lights, Tromsø also offers a unique combination of urban life, a rich cultural calendar and wilderness.

Hålogaland Teater is Norway’s regional theatre for the Arctic region and is housed in a modern theatre building in Tromsø. The theatre has around 70 FTEs.


Vi søker kommunikasjonsrådgiver


Stillingstittel: Kommunikasjonsrådgiver
Frist: 23.10.2022
Ansettelsesform: Vikariat


Er du nysgjerrig på folk og deres sosiale medievaner? Brenner du for god kommunikasjon og treffsikker markedsføring? Nå ser vi etter en dyktig, driftig og sulten kollega som kan bli med på å videreutvikle vår relasjon til publikum.

SØK HER

Hvem er du? Jo, du produserer innhold i form av tekst og bilder, kanskje til og med enkel grafikk og video, og er et råskinn på distribusjon. Meta-universet og Google Ads er en vesentlig del av din verktøykasse, statistikk og analyse hjelper deg med å være effektiv og finne de mest treffsikre tiltakene. Vi bruker mange ulike kanaler og systemer (alt fra billettsystem til ulike planleggingsverktøy) og forutsetter at du får de kjapt inn i fingrene. Du vil også være webmaster for teatrets hjemmeside, ha ansvar for SEO og teaterets nyhetsbrev.

Som den åpne og engasjerte personen du er, lytter du selvfølgelig til publikum og setter deg inn i deres behov – du har blant annet ansvar for våre jevnlige publikumsundersøkelser.

Hvem er vi? Hos oss vil du inngå i et lite team med sammensatt kompetanse som jobber tett sammen. Det betyr at du må være fleksibel og kunne ha en fot innafor andres arbeidsområder. Det er høyt arbeidstempo og vi liker å ha mange baller i lufta.

Kvalifikasjoner:

Relevant utdanning på bachelornivå, for eksempel innen digital markedsføring. Tilsvarende realkompetanse og relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
Erfaring fra kommunikasjon, markedsføring i digitale kanaler eller annet salgs- eller formidlingsarbeid.
Erfaring fra webpublisering og publisering på sosiale medier på et høyt nivå, samt kompetanse på statistikk og analyse.
Kompetanse på fotografering og fotoredigering, gjerne også på enkel grafikk og video, vil være et pluss, men er ikke et krav.
Personlige egenskaper:

Du er grundig og analytisk med en kreativ tankegang.
Du er effektiv og løsningsorientert.
Du er selvgående og tar ansvar.
Du takler høyt tempo og raske endringer.
Du er åpen og raus med dine kollegaer.
Det er en fordel om du har jobbet med kunst og kultur tidligere, og om du har interesse for teater.

Vi tilbyr:

Ettårig vikariat i 100 % stilling med mulighet for forlengelse
Et sterkt fagmiljø med stor bredde i kompetanse
Gode utviklingsmuligheter
Interessante og varierte arbeidsoppgaver i Nord-Norges største kulturinstitusjon
Kontorsted er Hålogaland Teater i Tromsø
Lønn etter tariff 
Hålogaland Teater er underlagt offentleglova. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, men du vil bli varslet dersom ønsket reservasjon ikke tas til følge.

SØK HER