Trine Lise Olsen fortsetter å ha rett

Suksessen for Trine Lise Olsens forestilling «Æ har rætt!» har tatt fullstendig av. Det betyr ekstraforestilling – på Hålogaland Teaters hovedscene.

Smekkfulle hus siden premieren i november i fjor, både på Hålogaland Teater, på turné og endog på Chat Noir i Oslo. Det er hva Trine Lise Olsen kan vise til med sin kritikerroste forestilling «Æ har rætt!». Ekstraforestillingene som avsluttes på Scene Øst på Hålogaland Teater denne uken, er utsolgt.

 

Men publikum vil ha mer. Derfor er Hålogaland Teater både glad og stolt av å kunne tilby enda en ekstraforestilling av «Æ har rætt!». Denne siste forestillingen skal spilles på Scene Vest 28. januar klokken 19:30. Det betyr at enda flere publikum kan glede seg over denne sorgmuntre forestillingen. Publikum ler så alt rister, de snufser og pusser nesa, de gisper og de nikker gjenkjennende når Trine Lise Olsen forteller om sin oppvekst som fosterbarn på vandring fra fosterhjem til fosterhjem til hun endelig kommer hjem.