Tilbud til de yngste publikummerne

Lørdag blir det fullt av jungeldyr i Teaterkafeen på Hålogaland Teater når Barnelødag går av stabelen for første gang.

Førstkommende lørdag vil det være flust av rare dyr fra hele verden når Rakel Nystabakk drar i gang det faste teater- og konserttilbudet for de minste barna – Barnelørdag.

 

– Jeg har lenge hatt lyst til å lage noe for barn og nå bød anledningen seg, forteller Rakel Nystabakk, som til daglig jobber som tekniker på teatret.

 

Hun har skrevet dikt om alle de rare dyrene man finner i Afrika samt at hun har skrevet musikk til diktene sine også. Lørdag formiddag fremfører hun det hele og hun lover at det blir en forestilling hvor barna gjerne skal delta.

 

– Det er så mange spennende og rare dyr i Afrika og det har gitt meg inspirasjon til å skrive både dikt og musikk om det, forteller Rakel.

 

Dette markerer starten på et nytt tilbud til de yngste publikummerne. På utvalgte lørdager blir det teaterforestillinger, konserter og eventyrstunder i Teaterkafeen, for å nevne noe. Inkludert i Barnelørdag blir det også jevnlige forestillingen med Billig Brus, som i lengre tid har vært en kjempesuksess blant de yngste publikummerne.

 

Oppdatert program for Barnelørdag vil bli annonsert på teatrets hjemmeside www.ht.tr.no.