Ekstraforestillinger på «Æ ringe mine brødre»

Det blir to ekstra forestillinger av Hålogaland Teaters oppsetning «Æ ringe mine brødre» etter stor interesse for produksjonen.

Torsdag og lørdag i neste uke blir det ekstraforestillinger på «Æ ringe mine brødre» av den kjente svenske dramatikeren og forfatteren Jonas Hassen Khemiri. Forestillingen er iscenesatt av teatersjef Nina Wester og skuespiller Trond Peter Stamsø Munch.

 

- Det er stor interesse for forestillingen og derfor har vi fått til å sette opp to ekstra forestillinger. Det er vi selvsagt veldig glad for, sier markedssjef Kiku Schjølberg.

 

Forestillingen hadde premiere 10. oktober og har fått strålende anmeldelser fra et samlet pressekorps. De to ekstra forestillingene på Scene Øst spilles torsdag 31. oktober klokken 20:00 og lørdag 2. november klokken 18:30.

 

Les mer om «Æ ringe mine brødre» her.