Sønnen

Av
Jon Fosse

Vår tids største samtidsdramatiker spilles for første gang på Hålogaland Teater. Forestillingen Sønnen av Jon Fosse er en dramatisk historie om usanne sannheter, og alt vi aldri sier til hverandre.

Mor og Far bor i en liten bygd. De sier ikke stort til hverandre lengre. Det er mørkt i bygda, bortsett fra lyset i deres eget og Naboens hus. Han drar til byen og drikker seg full og ungdommen flytter fra plassen. Mor og Far har en sønn de ikke vet hvor oppholder seg. De vil vite hvor han er, men tør likevel ikke tenke tanken på at han en dag kommer hjem. Så gjør han det…

Det er noe thrilleraktig over Fosses fortettede saga. Den beskriver et samfunn bebodd av stadig færre mennesker hvor stillheten, ensomheten og de brutte drømmene rår grunnen – og ryktene. I den spennende beretningen kommer mangeårig koreograf og danser Sølvi Edvardsen inn og bryter mørket. Nå har hun regi og scenografi for forestillingen og maler med lys i en mørk, men samtidig visuell og fysisk verden. Topplaget av skuespillere består av Ketil Høegh, Kristian Figenschow, Guri Johnson og Jørn-Bjørn Fuller Gee.

 

Kjøp billett her

Priser
Priskategori Pris
Ordinær 195.00
Gruppepris 135.00
Honnør 150.00
Student 140.00
Barn 140.00
Spillepan
Dato/Tid Scene Billett
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Kunstnerisk team
Av Jon Fosse
Regi og scenografi Sølvi Edvardsen
Lysdesign Ola Bråten
Lyddesign Kolbjørn Lyslo
Nordnorsk oversettelse Ragnar Olsen