Ta med en venn - vi spanderer billetten

Kampanje banner

«Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til utvalgte forestillinger, konserter eller filmer, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller selv trenger å ta med en venn.

Slik går du frem:

På Hålogaland Teater kan du bruke tilbudet på Min briljante venninne i april og mai. Du velger priskategori til din egen billett og priskategorien "Ta med en venn" til ditt følge. Du kan bare bruke tilbudet én gang per forestilling.

  • Min briljante venninne er en helaftens opplevelse av de sjeldne. Dere kommer til å tilbringe totalt seks timer på teatret og vi lover å ta godt vare på dere, med mat, drikke og hyggelig samvær.
  • Når du benytter "Ta med en venn"-tilbudet får din venn billetten gratis og betaler kun for serveringa som koster kr. 360,- inkl. bill.gebyr . Vi legger selvfølgelig til rette for vegetaralternativer, ulike matintoleranser og allergier. Nærmere info kommer i god tid før premieren.

Å oppleve noe sammen. Sammen med familie, sammen med venner – sammen med andre. Bare være sammen. Dette står igjen som noe av det viktigste i livet etter nesten to år med pandemi. I et forsøk på å ta livet og hverdagen tilbake, har de største kulturinstitusjonene i Tromsø gått sammen om prosjektet «Ta med en venn». Vi – Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni og Tromsø Internasjonale Filmfestival – har fått støtte fra Samfunnsløftet i Sparebanken Nord-Norge for å bidra til å bringe mennesker nærmere hverandre igjen.

SNN samfunnsløftet logo


 

Lyst på en felles konsert- eller filmopplevelse?

Det gode fellesskapet i kulturopplevelser kan man aldri få nok av og nå får du virkelig muligheten til å fråtse. Våre venner har så mye fint på menyen at du kan få problemer med å velge. "Ta med en venn"-forestillinger er merket på våre partneres hjemmesider:

 

Spørsmål?

Du når oss alltid på kundeservice@ht.tr.no.
 

Publiseringsdato
15.02.2022