Endringer på grunn av smitteverntiltak

De nye smitteverntiltakene har konsekvenser for noen av våre forestillinger i desember 2021 og januar/februar 2022.

Kjære publikum! I begynnelsen av desember innførte regjeringen nye smittebegrensende tiltak og vi måtte redusere kapasiteten på våre forestillinger til halvparten av setene. Mandag 13. desember ble det varslet ytterlige innstramminger som gjelder fra og med onsdag 15. desember til og med 13. januar.

  • Snøfall er berørt. Se nærmere info litt lenger nede.
  • Messias vil gå som planlagt.
  • Ødeland: Noen billetter blir flyttet til senere forestillinger. Nærmere info litt lenger nede.
  • BLAM! blir flyttet til februar. Kunder som er berørt, har fått e-post fra oss.
  • Panikk i kulissene utgår. Alle som er berørt, har fått e-post fra oss.

MESSIAS

Vi spiller forestillinga med inntil 50 personer i salen, trygt og godt innenfor restriksjonene. Det er ingen ytterligere endringer i spilleplanen.

SNØFALL

Oppdatering 18. desember: Covid-19 har nådd Snøfall og alle de resterende forestillingene er dessverre avlyst. Det gjelder også RELÆXT-visningen mandag 20. desember. Publikum som er berørt har fått direkte informasjon fra oss.

Kjøpte billetter vil automatisk bli refundert av vår samarbeidspartner Billetten.

ØDELAND

Vi må redusere kapasiteten til halvparten av setene og vil spille forestillingen for 25 personer. Heldigvis har vi mulighet til å forlenge spilleperioden i Tromsø slik at alle som har kjøpt billetter får anledning til å se forestillingen. Publikum som er flyttet til en annen dato har fått e-post fra oss. Hvis du ikke har hørt fra oss, betyr det at billettene dine fortsatt gjelder på den opprinnelige datoen.

BLAM!

Vi flytter BLAM! til uke 8 (23.-26. februar) i håp om at den ikke vil bli rammet av restriksjoner. Publikum har fått beskjed om at de er flyttet til tilsvarende dag og klokkeslett i februar og alle har fått tilsendt nye billetter.

Panikk i kulissene

Panikk i kulissene går dessverre med i dragsuget når vi må ommøblere våre spilleplaner for våren 2022. Vi skulle så gjerne ha tilbudt denne herlige farsen på nytt, men ser oss nødt til å kansellere den. Alle som har kjøpt billetter, er kontaktet og vil få full refusjon fra vår samarbeidspartner Billetten.

Vi er veldig lei oss for usikkerheten de nye tiltakene medfører for deg som publikum og kan ikke annet enn å beklage. Det er en fattig trøst at vår felles innsats bidrar til å avlaste et presset helsevesen.

Beste hilsen
Hålogaland Teater
 

Publiseringsdato
13.12.2021