Kjøkkenheisen - AVLYST

Av
Harold Pinter

AVLYST

Forestillingen er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes automatisk.

Ben og Gus er leiemordere. De sitter i et kjellerrom og venter på ordrene sine. De vet nemlig ikke hvem de skal ta livet av...

De to havner i en stadig mer intens samtale. Til slutt får Ben endelig ordren om hvem som skal likvideres, mens Gus er ute på badet. 

Kjøkkenheisen (The dumb waiter) ble skrevet i 1957 av den engelske dramatikeren Harold Pinter (1930-2008). Blant de mest kjente stykkene hans finner vi The Birthday Party, The Homecoming, og Betrayal. Litteraturkritikere kaller dramatikken hans «trusselkomedier», fordi komikken oppstår i møtet mellom en abstrakt dialog og truende situasjoner. Pinter fikk Nobelprisen i litteratur i 2005.

Les intervju med litteraturviter Ingri Løkholm Ramberg: - Alle som har snakka forbi hverandre har noe å hente hos Harold Pinter

Et eksperiment

Regissør Frank Kjosås og skuespillerne eksperimenterer i denne forestillingen med det universelle i Pinters tekst. De utforsker språk og form og leker seg fram til nye lag i en tekst som har vært spilt på scener over hele verden. Prøveperioden har hatt form av en workshop og forestillingen er like mye et utviklingsprosjekt for ensemblet som en overraskelse til publikum.

Forlag: Nordiska

Smittevern - slik håndterer vi hygiene og avstandsregler til høsten

Produksjon
Regi Frank Kjosås
VIP
Regissør