Koronainfo

Vi tar smittevern på det største alvor og følger til enhver tid myndighetenes anbefalinger.

Kom når du er frisk!

Har du symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til du er helt frisk. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Håndsprit og renhold

Husk å vaske hendene grundig med såpe før du kommer og benytt deg gjerne av hånddesinfeksjonen vi har satt ut i foajeen og på toalettene.

Vi har forsterket renholdet og vasker alle kontaktflater før og etter forestilling.

Hold avstand og bruk munnbind

Husk at du må holde avstand til andre publikummere som ikke er i samme husstand som deg selv. Det er påbudt å bruke munnbind når det ikke er mulig å holde avstand. Dette gjelder i teatrets foajé og inne i salen. Munnbindet må du ha med deg når du kommer.

Innslipp, garderobe og pauser

Vi ber deg komme tidligst én time før forestilling og gå rett inn i salen når du kommer, med mindre du ønsker å kjøpe drikke først. Drikkevarer kan nytes ved kafébordene i foajeen eller inne i salen. Det vil ikke være anledning til å benytte garderobene.

De fleste forestillinger har ikke pause. Har du behov for å forlate salen under forestilling, ber vi deg snu ryggen til annet publikum når du passerer.

På de forestillingene som har pause, kan du velge selv om du ønsker å forlate salen eller ikke. Husk å holde avstand dersom det skulle oppstå kø i baren eller ved toalettene. Bruk munnbind i teatrets foajé. Våre publikumsverter hjelper til med å spre publikum og be alle om å ta hensyn.

Antall sitteplasser og avstand i salene

Vi følger til enhver tid myndighetenes regler og anbefalinger for antall publikum i våre saler. Per 14. januar 2022 opererer vi med cirka halv kapasitet og maksimalt 200 personer. Det vil alltid være ett sete mellom kohortene på samme rad.

Kontaktløs betaling

Vi oppfordrer deg til å bruke kontaktløs betaling (tæpping) når du handler i Teaterkaféen før eller etter forestilling.
Teatrets billettluke er stengt, og vi ber deg kjøpe billetter på nett.

Bytte av billetter

Hvis du blir syk eller må bytte billetter av en annen grunn, kan du gjøre dette selv på "Min side", senest tre dager før du skulle ha kommet på forestilling. Det koster 50 kroner per ordre for å bytte billetter.

Logg deg inn på Min side her

Avlysninger og refusjon

Dersom smittesituasjonen endrer seg eller det kommer nye smittevernregler, kan teatret bli nødt til å avlyse forestillinger eller kansellere enkeltbilletter. I slike tilfeller vil du bli direkte kontaktet av vår kundeservice. Alle som er berørt av kanselleringer, vil automatisk få refundert hele billettprisen inkludert billettgebyr.