Koronainfo

Vi tar smittevern på det største alvor og følger til enhver tid myndighetenes anbefalinger.

Kom når du er frisk!

Har du symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til du er helt frisk. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Håndsprit og renhold

Husk å vaske hendene grundig med såpe før du kommer og benytt deg gjerne av hånddesinfeksjonen vi har satt ut i foajeen og på toalettene.

Vi har forsterket renholdet og vasker alle kontaktflater før og etter forestilling.

Hold avstand

Husk at du alltid må holde en meter avstand til andre publikummere som ikke er i samme husstand som deg selv.

Innslipp, garderobe og pauser

Vi ber deg komme tidligst én time før forestilling og gå rett inn i salen når du kommer, med mindre du ønsker å kjøpe drikke først. Drikkevarer kan nytes ved kafébordene i foajeen eller inne i salen. Det vil ikke være anledning til å benytte garderobene.

Det blir ingen pauser under forestillingene. Har du behov for å forlate salen under forestilling, ber vi deg snu ryggen til annet publikum når du passerer.

Antall sitteplasser og avstand i salene

For å sikre at alle klarer å overholde avstandsregelen har vi begrenset antallet seter i salene våre. De som tilhører samme husstand eller er nærkontakter får sitte sammen. Det skal være ett sete mellom grupper som ikke tilhører samme husstand.

  • Scene Vest: 100 plasser (nummerert)
  • Scene Øst: 40 plasser (unummerert)
  • Prøvesalen: 22 plasser (unummerert) 

Våre publikumsverter hjelper deg med å finne gode sitteplasser i de unummererte salene.

På Scene Vest er det nummererte sitteplasser. Billettsystemet er satt opp slik at du kan kjøpe sammenhengende billetter til medlemmer av samme husstand/nærkontakter og at avstanden til andre i salen automatisk blir ivaretatt. 

Kontaktløs betaling

Vi oppfordrer deg til å bruke kontaktløs betaling (tæpping) når du handler i Teaterkaféen før eller etter forestilling.
Teatrets billettluke er stengt, og vi ber deg kjøpe billetter på nett.

Bytte av billetter

Hvis du blir syk eller må bytte billetter av en annen grunn, kan du gjøre dette selv på "Min side", senest tre dager før du skulle ha kommet på forestilling. Det koster 50 kroner per ordre for å bytte billetter.

Logg deg inn på Min side her

Smittevern på scenen

Vi har strenge smittevernregler for alt arbeid som foregår på og bak scenen. I enkelte scener vil du se skuespillere som er nærmere hverandre enn en meter. Da er det greit å vite at alle nærsituasjoner er nøye risikovurdert og at vi ikke tillater nærkontakt som øker risikoen for dråpesmitte mellom skuespillerne.