Rimfrost presenterer..

Av
Kristine Myhre Tunheim / Rimfrost Teaterensemble

Møt Tobias. Han ønsker ikke være spesiell, han vil bare være seg selv. Men Tobias er født i feil kropp. Hvordan skal han forklare omverden hvem han er?

Tobias synes det er vanskelig å finne ut hvem han egentlig er. Helst vil han bare være i fred, og sitte hjemme med dinosaursamlingen sin. Etter hvert får hjelp av sin bestevenninne Paulina og fantasivennen Qonrad. Men å fortelle alt til mamma og pappa er ikke lett, og hva vil erkefienden Gøran og de andre i klassen si?

I desember 2015 hadde Hålogaland Teater en workshop viet til ideen fra Rimfrost Teaterensemble om en tekst om barn og kjønnsidentitet. Nå er ideen endelig blitt teater. Stykket er basert på intervjuer med barn om temaet, og med personer født i feil kropp om deres barndom. Gjennom historien til Tobias ønsker Rimfrost å fortelle barn at det er mange måter å være menneske på. 

 

Produksjonen er et samarbeid mellom Hålogaland Teater og Rimfrost Teaterensemble, gjennomført med støtte fra Norsk Kulturråd, Spenn.no, Fond for lyd og bilde, Statens kunstnerstipend
Forprosjekt og tekstuvikling ble gjennomført med støtte fra Dramatikkens hus, Fond for utøvende kunstnere, Ferske Scener, Tromsø Kommune, Seanse – senter for kunstproduksjon, ArtLab/Hålogland Teater

Priser
Priskategori Pris
Ordinær 100.00
Barn 100.00
Spillepan
Dato/Tid Scene Billett
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Kunstnerisk team
Regi Morten Røsrud
Dramatiker Jenny Svensson
Dramaturg Lina S. Killingdalen
Scenograf og kostymedesign Mari Lotherington
Komponist Aggie Peterson
Lysdesign Øystein Heitmann
Med Kristine Myhre Tunheim, Jonas Delerud, Alexander Rindestu