Jardar blir Politimester Bastian

Det blir fest i Kardemomme by ...

... Og festen fortsetter på Scene Vest med Jardar i hovedrollen

Den kjente sangere og musikalartisten Jardar Johansen jubler over å ha fått rollen som politimester Bastian i «Kardemomme By».

- Dette er jo drømmerollen! Jeg er født og oppvokst med «Kardemomme By» på plate og tenker at dette er den fineste rollen i hele stykket. Og nå har jeg fått den, jubler Jardar.

«Folk og røvere i Kardemomme By» har premiere i Oslo 2. november og Riksteatret skal deretter reise rundt på 70 steder i Norge med forestillingen. Når forestillingen skal spilles på Scene Vest på Hålogaland Teater i perioden 27. april til 15. mai neste år er det altså Jardar Johansen som har den store rollen som den godslige politimesteren.

Salget til «Folk og røvere i Kardemomme By» på Hålogaland Teater starter i dag.

- Det er jo litt morsomt dette her. Jeg var militærpolitiet i Forsvaret. Ikke nok med det, men jeg søkte faktisk på Politiskolen i sin tid – og kom inn! Men jeg takket nei til plassen av familiære årsaker. Men nå får jeg endelig muligheten til å bli politi. Det er stort!

Forestillingen er et samarbeid mellom Hålogaland Teater og Riksteatret. Regissør er Kim Haugen. På scenen møter vi Øyvind Boye Hansen Løvold, Mathias O’Wiidt Luppichini, Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Theodor Hellwig, Jan Huse, Siren Jørgensen, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.