Lansering - Høsten 2014

Til høsten byr vi på klassisk tragedie, et manus som lages med hjelp av tromsøværingene selv, et gjensyn med en jubilant, en finnmarking som fortsatt har rett og ei julefortelling som får frem det varmeste i oss. Alt dette i tillegg til en bakfull publikumsfavoritt og et storfint konsertbesøk.

Vi kan i dag avsløre disse forestillingene høsten 2014. Men følg med. Mer kommer!

 

Kong Lear

Premiere 11.september 2014

Høstens storslagne produksjon med hele 12 skuespillere på scenen er Shakespeares Kong Lear, en historie om makt, begjær, grådighet og lojalitet.


Tromsø re:visited

Urpremiere 18.september 2014

Fortell meg hvor du bor, og jeg skal si deg hvem du er. En forestilling om helt usanne fakta.

 

Jeppe

Nypremiere 10.oktober, Turnépremiere 16.oktober 2014

Høsten 2013 gikk nydramatiseringen av Ludvig Holbergs komedieJeppe på bjerget fra 1722 sin seiersgang på Scene Vest. Det er med glede vi kan fortelle at Jeppe fortsatt drikker samt at han skal ut på turné. Forestillingen er nominert til Heddaprisen i to klasser; Finn Arve Sørbøe som beste mannlige skuespiller og Ketil Høegh og Ragnar Olsen for beste scenetekst.

 

Mamma heks

Premiere 23.oktober 2014

I 30 år har publikum stilt det samme spørsmålet: «Når skal du spilleMamma Heks igjen, Maryon?». Og svaret er: Høsten 2014.

 

Æ har rætt!

Ektraforestillinger fra 29.oktober

Den folkekjære og rappkjefta standup-komikeren Trine Lise har fortsatt rett og kommer tilbake til Scene Øst med ekstraforestillinger i oktober. Eventyret begynte høsten 2013 med stappfulle hus, både her på teatret og på turné.

 

Virginia og julenissen

Premiere 4.desember 2014

Det blir jul i år også. Det skal våre dyktige skuespillere i Lille Hålogaland Teater sørge for ved å gi oss et hyggelig gjensyn med Virginia og julenissen.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I tillegg får vi besøk av:

 

KibergOdysséen

16.september 2014

Terje Skonseng Naudeer var ikke i tvil om at han ville takke ja da han hørte at Ivar Tindberg skulle være regissør og Anneli Drecker en av medspillerne.

 

Ane Brun

17.oktober 2014

Ane Brun legger ut på sin første solo Europaturné siden 2005 i anledning hennes 10-årsjubileum som artist og slippet av samlealbumene ”Rarities” og ”Songs 2003-2013”. På veien stopper hun på Hålogaland Teater.

 

 

 

VELKOMMEN!