Twigs - Hele hælvetes slekta

Av
Geroge Furth

Møt Guri Johnson når hun får bryne seg på Kristian Figenshow og John Sigurd Kristensen i komedien Twigs – Hele hælvetes slekta.

Kjøp billett til ekstraforestilling Scene Vest 28. februar her!

I den varme, vittige og menneskelige komedien Twigs møter vi ikke bare tre skuespillere som spiller tolv roller, men vi blir også kjent med resten av slekta – Hele den hælvetes slekta, som vi kaller forestillingen. Ragnar Olsen har oversatt stykket og tilpasset det til nordnorske forhold på en kraftfull rett fram måte. Gjennom de tre skuespillerne møter vi hele slekta, på godt og ondt. Det er avdøde ektemenn, en tunghørt svoger, læstadianske besteforeldre, griske svigerinner, flyttemenn, en katolsk prest, psykiateren Dr Krohn og diverse naboer.

I denne morsomme fortellingen møter vi tre søstre som livet har gitt ulike skjebner. Ebba er i ferd med å flytte inn i ny leilighet på Strandkanten. Ellinor lever med sin tidligere militæransatte mann i Målselv. Elise skal feire sølvbryllupsdag, og felles for dem alle er at de er livredde for å bli som moren sin. Men når vi til slutt møter Moder’n, så skjønner vi at eplet nok ikke faller langt fra stammen, som Fader’n sier.

Komedien Twigs - Hele hælvetes slekta har gått verden over siden den første gang ble vist på Broadway i 1971. I Norge er særlig Wenche Foss’ tolkning på Oslo Nye Teater fra 1976 kjent og husket. Nå kommer regissør Trond Lie tilbake til Hålogaland Teater (Cabaret i 2007 og Chicago i 2008) for å gi oss en herlig komedie på lyse vårkvelder.

Premiere 4. mai 2017.

Turné 23. januar - 22. februar.
Ta kontakt med ditt lokale spillested for informasjon om billetter. 

Forlag: Nordiska ApS - København

Priser
Priskategori Pris
Ordinær 300.00
Barn 190.00
Gruppepris 250.00
Honnør 250.00
Student 150.00
Spillepan
Dato/Tid Scene Billett
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Scene Øst
Sortland
Svolvær
Narvik
Harstad Kulturhus - Lillesalen
Harstad Kulturhus - Lillesalen
Sjøvegan
Finnsnes
Sørreisa
Heggelia
Skjervøy
Nordreisa
Alta
Burfjord
Hammerfest
Honningsvåg
Lakselv
Mo i Rana - Nordland Teater
Mo i Rana - Nordland Teater
Kirkenes
Båtsfjord
Vadsø
Vardø
Tana
Kjøllefjord
Scene Vest
Kunstnerisk team
Maskedesign Cårejonni Enderud
Kostymedesign Cårejonni Enderud
Nordnorsk oversettelse Ragnar Olsen
Bildegalleri
VIP
Maskedesign og kostyme