Tilgjengelighet

Billetter for deg med rullestol, redusert bevegelighet eller hørselshemming.

Tilrettelagte plasser
Hålogaland Teater er lett tilgjengelig for rullestol og personer som har redusert bevegelighet med planløs adkomst til alle salene. Antall tilrettelagte plasser er begrenset, og vi ønsker derfor å vite dersom du trenger tilrettelagt plass (rullestol, rullator etc.) for å sikre at du får tildelt en plass som passer ditt behov. Det er derfor viktig at du gir beskjed når du kjøper billett dersom du har behov for en slik plass. (Det er også fint om du er ute i god tid før forestillingen begynner slik at du kan bli tatt godt imot av våre verter).

NB! Sykle i snøstorm er tilgjengelig for rullestolbrukere, men av sikkerhetsmessige årsaker er det et begrenset antall per forestilling. For at vi skal kunne legge til rette for en god og trygg opplevelse ber vi bevegelseshemmede og rullestolbrukere om å være ute i god tid før forestilling og ta kontakt med Tryggvakt i billettluken. 

Hørselshemmede 
Teatret er utstyrt med et infrarødt system (IR) på Scene Vest og Scene Øst som kan brukes med vanlig høreapparat. Henvend deg i skranken for å få utdelt en mottaker med teleslynge.

NB! Under forestillingen Sykle i snøstorm, som spilles i perioden 15. september til 20. oktober, vil teleslynge dessverre ikke være tilgjengelig i alle rom.

Velkommen til Hålogaland Teater!